Lokaler Meny Events Bemanning Vossebanen Hjem

Events

Bryllup


Siden oppstart i 2008 har vi bygget bred erfaring innen bryllup. Mange ønsker at vi stiller med mat, kokker og servitører, imens andre ønsker et mer komplett arrangement. Da ordner vi selvsagt alt fra lokale, duker, blomster, frisør, musikk med mer.


Våre bryllupsmenyer er tre- og fireretters, eller etter eget ønske. Under følger eksempel på noen av våre menyer. I Din Anledning er det også mulig å få en konsultasjonstime med vår egen sommelier, som gir dere det perfekte vinvalg til deres selskap. Pris for konsultasjon med sommelier er kr 900 pr time + mva. Se mer


Utdrikningslag


I Din Anledning har vi arrangert flere utdrikningslag og er blitt viden kjent for rebusløp. I rebusløpene våre blir aktivitetene tilpasset hvert enkelt utdrikningslag.

Egettilpasset rebusløp (for opptil 10 pers) koster 4500 kr (+ mva).


Vi har også egne avtaler innen transport og musikere, om det er ønskelig med en artig teamsang til det enkelte utdrikningslag. Ved hvert enkelt utdrikningslag er det alltid en følgeperson med selskapet som holder orden i økonomi og leder aktiviteter. Se forslag til meny her


Siden det kan variere stort i pris, ønsker vi at dere kontakter oss for videre informasjon og pris.

Firmaevent


Vi arrangerer firmaarrangement for alle anledninger. Vi har bred erfaring innenfor julebord og sommerfester, men har også lang erfaring med andre anledninger som f.eks quiz eller rebusløp.


Skal det være en middag eller et møte med lett mat kan vi også ordne dette. Priser på disse arrangementene kan variere. Se forslag til meny her


For mer info og priser, ta gjerne kontakt via mail eller telefon.

Din spesielle anledning?


Vi har gjennom årene erfart en stor pågang innen private arrangement. Da spesielt med tanke på intime middager for 2-4 personer. Dette kan være å bare overraske sin kjære med en spesiell middag, eller ved en mer spesiell anledning hvor man skal gå ned på kne.


Ved slike arrangementer får man sin egen kokk for kvelden som dekker bordet, lager maten og serverer deres helt spesielle meny etter eget ønsket. Ved disse arrangementene kan vi også tilby egen musiker med bakgrunnsmusikk eller deres helt spesielle sang.

Startpris for dette er kr 2500 + mva (25%) for hele selskapet


Sommerevent


Leie av toget og resturantvogn på Gamle Vossebanen er en av våre mest populære sommerfest arrangementer. I spisevognen er det plass til 48 spisende gjester av gangen. (Se her for priser og mer informasjon).


Hos oss står dere fritt til å velge hvordan deres arrangement skal være. Vi har flere lokaler til rådighet der vi kommer og lager til fest for dere, på deres premisser. Vi har også leie av telt med plass fra 30 til 300 personer.

Vi disponerer også egne griller der vi kan tilby fine grillbord. Se forslag til meny her

Dåp/konfirmasjon


Skal dere arrangere dåp eller navnedag, eller kanskje deres barn nå skal tre inn i de voksnes rekker. Da står vi disponibel med lokale, mat, pynt og rydding, i egetdefinert lokale så vel som private hjem.


Til deres dag kan vi tilby det dere måte ønske dere av middag og oppdekking.


De måltidene vi har hatt størst suksess med i dåp og konfirmasjon er koldtbord, skalldyrbord og sommerbord. Se forslag til meny her

Blåtur


Vi har gjennom årene arrangert flere blåturer og har transport til rådighet. Vår mest populære blåtur er kombinasjonen aperitif i Bergen sentrum, med transport med veteranbuss til Garnes stasjon. Der det blir servert en bedre sjømatbuffet om bord i restaurantvognen vår fra 1934, med påfølgende transport med gammelt diesellokomotiv til gamle Arna stasjon, der det blir DJ og bar. Dette er et er populært arrangement da det korresponderer med nattog til Bergen sentrum.

Det er selvfølgelig mulig med andre aktiviter.

Priser: Buss kr 3000 + 8% mva - Spisevogn kr 4000 inkludert mva Togtur til Arna kr 4000 + 8 % mva - Lokale kr 2500 inkludert mva - Kuvertpris fra kr 470 + 25% mva -

Sosiale medier

Design av Tina Kvist & Thomas Ørsnes